Acroyoga intensivkurs - nivå fortsättning


Tid: lördag 27 maj, kl. 09-13
Plats: Mora Yogastudio
Lärare: Anna van Essen
Pris: 500 kr (inklusive yogafika)
Anmälan till vanessenanna@gmail.com
Betalning till Swish 123-620 5033Har du provat på Acroyoga redan och vill fyllas på med ny inspiration och utmana kropp och sinne med fler roliga utmaningar?

Hjärtligt välkommen till den här intensivkursen på fyra timmar, med gemenskap, lekfullhet och säkerhet i fokus.

Vi övar på att hitta balansen tillsammans i nya vinklar och konstellationer. Vi kommer att lära ut några vanliga Acroyogaflöden (rörelsesekvenser) där vi rör oss mellan olika positioner med ökad styrka, smidighet, medvetenhet och elegans. Även du som har mycket tidigare erfarenhet av Acroyoga kan finna utmaning. Upplev hur kommunikationen blir ett viktigt verktyg för samspelet, både verbalt och icke-verbalt! Vi tar en paus mitt i, då du bjuds på te och yogafika. Men det är fritt fram att ta med eget energi-intag.


Tveka inte att kontakta Anna för frågor.
Hjärtligt välkommen till en rolig förmiddag! - Anna,
(vanessenanna@gmail.com, 070-8625250)Om läraren:
Anna är certifierad Acroyogalärare, med en 100h lärarutbildning från Acroyoga Montreal samt en 200h yogalärarutbildning från Rishikesh, Indien. Hon har parallellt med sin traditionella yogaträning utövat Acroyoga sedan 2018, och har förutom sin lärarutbildning i Kanada gått kurser hos olika inspirerande lärare. Kunskaperna har framförallt utvecklats genom det kontinuerliga Acroyoga-mötet med många olika individer, både barn och vuxna.
Anna lägger stor vikt på inlyssnande, tillit och kommunikation i Acroyogaleken. När man upplever tillit till varandra, så öppnar sig en värld av möjligheter för vad man tillsammans kan göra.
Hon ser i Acroyogan en potential till personlig utveckling, bättre självinsikt och därmed mentalt och fysiskt välmående, även relationsbyggande fördelar och en känsla av gemenskap. Det är framförallt detta hon vill förmedla med Acroyogan.
Anna leder nybörjarkurser och helg-workshops på Mora Yogastudio.
Instagram: @anna.vnsnLäs mer om Anna här!