Hej och välkommen till Mora Yogastudio!


Yogastudion ligger sedan 2020 i Gamla Noretskolans härliga lokaler och drivs av oss; Skogs Linda Andersson och Anna van Essen.


Vår vision är att erbjuda en oas där både kropp och själ kan finna ro. Vi vill skapa en mötesplats för yogaentusiaster i Moraområdet, en plats där många olika yogastilar får samlas under ett och samma tak. Vi är glada att få driva vår verksamhet i en oslagbart vacker och mysig lokal och tacksamma för alla deltagare som har hittat hit och vill utöva yoga med oss. Vi ett team med fem lärare som tillsammans erbjuder flera olika klasser, kurser, workshops och retreats. Ibland har vi även gästlärare hos oss som håller kortare retreats och workshops. Vi har även två duktiga massörer som erbjuder olika behandlingar.


Varje lärare hos oss driver eget företag och sköter kontakten med sina egna deltagargrupper, men vi samverkar i vår fina lokal och trivs med den yogiska gemenskapen vi finner här. Du som är utbildad yogalärare och vill bli en del av denna gemenskap är välkommen att höra av dig till oss.

Yogan förenar, helar och värmer!


Hör gärna av dig till oss för frågor!


Må gott! 

Skogs Linda Andersson och Anna van Essen