Clown & Yoga- en helg av “mindful stupidity”
Stretcha på ditt inre och låt misstagen flöda.

Skratt, lek och medveten närvaro får många för lite av. Skratt är befriande och har en rad hälsofördelar. Att kunna skratta åt sig själv och dela med sig av sina misstag är en konst. Att bjuda på sin originella komedi kräver sårbarhet och mod. Under denna helg får du möjlighet till detta i kombination med tillåtande yoga.


Vi värmer upp med det fysiska och släpper lös med det roliga. Att centrera oss med yoga ger en otrolig grund till att dela med oss av vår djupaste komedi. Genom yogan övar vi oss i kroppskännedom och att omfamna oss själva så som vi är. Bortom “prestation och kontroll”. Vi gör fysisk yoga med inslag av mindfulness. I “Clown” ges en unik möjlighet till lekfullhet och att se komedin i vår mänsklighet.

Välkommen till upptäcktsresan av dig själv. Kanske hittar du något nytt…eller undangömt!Tid:

Lördag 1/4 kl 10-17

Söndag 2/4 kl 10-17

Plats: Mora Yogastudio

Pris: 2300 kr inklusive lättare fika. Lunch ingår ej

Early bird: 1850 kr vid anmälan senast 15/3

Anmälan. lottaranner@gmail.com

Frågor: Lotta lottaranner@gmail.com, 0737-35 61 78. Kjersti bluemyname@gmail.com, 072-310 18 42

Förkunskaper: Inga! Kom som du är!Om kursledarna:

Ledare för denna helg är:
Kjersti Webb - skådespelerska, teaterlärare, producent med över 25 års erfarenhet av skådespeleri.

Lotta Ranner - yogainstruktör, mindfulnessinstruktör och massör som är yogainstruktör på Mora Yogastudio och leder återkommande retreat på kursgården Berget i Rättvik.

www.kjerstiwebb.com

www.facebook.com/lottaranneryoga


“Kjersti Webb…All one can do is give you a stage. I love a hands on teacher who reaches in and pulls out that nugget of creativity no one else is ever going to see...Kjersti does so effortlessly...you trust her and you allow yourself to play and explore! Challenging and so much FUN!” - Jen Utsey


“ Jag har varit på Lottas yogaretreater och kan varmt rekommendera henne som ledare. Hon är oerhört kunnig. Hon ger hela tiden av sig själv och är oerhört mångsidig. Det blir en helhetsupplevelse att gå en kurs med henne som ger kropp och själ balans.”